Kiszállítás csak 590 Ft, bármely Pick Pack Pontra, PostaPontra és futárral is.

William P. McGivern: A nagy leszámolás (1983)

Kategória: Albatrosz Könyvek

MEGRENDELEM!

A Nagy Leszámolás - Small

Ár: 400 HUF

Állapot: Jeles

Terjedelem: 272 Oldal

ISBN: 96 32 71 78 21

Szerző(k): William P. McGivern

Kiadás éve: 1983

Ismertető: – George. távolítsa el innen ezt az alakot – mondta Lagana. – Ültesse a kocsijába.
George könnyedén megfordult, nagy kezével Bannion karja után nyúlt. – Mozgás – mondta, széles, sápadt arcán egykedvű kifejezéssel.
– Ne fáradjon – mondta Bannion. – Nincs szükségem segítségre.
– Azt mondtam, barátocskám, hogy mozgás – ismételte meg a sofőr. Erőteljes mozdulattal maga felé rántotta Banniont, és ki akarta csavarni a karját.
Bannion kijött a béketűrésből, és elvesztette önuralmát. Megfeszítette a karját, lerázta George kezét, és a falhoz vágta a sofőrt. Lagana lányának bekeretezett képe leesett a falról, akkorát rengett.
– George! – ordította Lagana.
– Igenis, uram – mondta George halk, közömbös hangon. Ellépett a fal mellől, s óvatosan, megfontoltan figyelte Banniont. – Na jó, nagyfi – mondta. Úgy tett, mint aki bal kézzel gyomron akarja vágni a másikat, aztán előrehajolt, és jobbjával megcélozta a nyomozó állát. Bannion bal kézzel elhárította az ütést, azután előrelépett, és teljes erejéből pofon vágta George-ot. Hatalmas pofon volt, akkorát csattant a szobában, mint egy pisztolylövés. George a fejét rázva térdre rogyott, az álla furán lefittyedt.
– Kapd el, George! – üvöltötte Lagana.
A sofőr megmozdult az ösztökélő hangra. Orrán-száján dőlt a vér, de lecsücsült, maga alá húzta a lábát, és felpillantott Bannionra.