Kiszállítás csak 590 Ft, bármely Pick Pack Pontra, PostaPontra és futárral is.

Lawrence Sanders: A második halálos bűn (1982)

Kategória: Albatrosz Könyvek

MEGRENDELEM!

A Második Halálos Bűn - Small

Ár: 400 HUF

Állapot: Közepes

Terjedelem: 480 Oldal

ISBN: 96 32 71 72 52

Szerző(k): Lawrence Sanders

Kiadás éve: 1982

Ismertető: “Maitland megvárta, míg lehajtja az italt, aztán kikísérte őket. Az asszony megígérte: hétfőn délelőtt tizenegyre fölhozza Dolorest. Maitland bezárta mögöttük az ajtót, és beakasztotta a láncot. Visszament a ládához a whiskysüveggel a kezében. Nézte a rajzokat a földön, lábujjal odébb lökdöste őket, közben ivott. Rábandzsított a vázlatokra, fölidézte magában a lány testét, és tervezgetni kezdte az első képet.
Kopogtak a műterem ajtaján. Dühösen – amiért megzavarták – elordította magát:
– Ki az?
Ismerős hang válaszolt, és Maitland elkomorodott. Letette az üveget az állványra. Az ajtóhoz ment, kinyitotta a zárat, leakasztotta a láncot. Az ajtót kitárta, megfordult, és befelé indult.
– Már megint te – mordult föl.
Az első késszúrás a hátába hatolt. Magasan fönt, a gerinc mentén. A döfés ereje elég nagy volt ahhoz, hogy előreessék. Betört arccal, karjait széttárva, a rémület komikus mordulatával. De nem esett el.
A pengét kihúzták, és a támadó ismét lesújtott. És megint. Még akkor is, amikor Victor Maitland a földön feküdt már, arccal a széles padlódeszkáán, s az élet kezdett elszállni belőle. A pengét még akkor is belémerítették. Ujjai erőtlenül rángatóztak. Azután csönd lett.”