Kiszállítás csak 590 Ft, bármely Pick Pack Pontra, PostaPontra és futárral is.

Jean-Paul Rouland, Claude Olivier: Bájos hekus (1981)

Kategória: Fekete Könyvek

MEGRENDELEM!

Bájos Hekus - Small

Ár: 400 HUF

Állapot: Jeles

Terjedelem: 181 Oldal

ISBN: 96 30 72 36 38

Szerző(k): Jean-Paul Rouland, Claude Olivier

Kiadás éve: 1981

Ismertető:

Ha gyanúsított volnál, nem egy ilyen kis klozettpapírt küldtek volna, hanem egy rakás rohamrendőrt meg mesterlövészt. Sztár vagy, fiú, ne feledd! … Jó, nem mondom, furcsa érzés, hogy kismillió zsernyák téged akar elkapni, miközben te halálnyugodtan szobrozol a Nagylárma folyosóján, itt, az orruk előtt … Micsoda élvezet visszagondolni rá, ahogy a bőkő belefut annak a szarházinak a szívébe!

Sajnálom Tanquerelt. Ahhoz képest, hogy nő, van benne spiritusz. Tiszta tébolynak tartottam, hogy ő kapta meg az ügyet, de azt hiszem, végül is igaza volt az Öregnek. Tanquerel megtette, amit tenni lehetett … Biztosan az az ökör Bettini fogja átvenni tőle a nyomozást. Persze neki is beletörik majd a bicskája, semmit se fog kideríteni, viszont csinálja majd a műbalhét, és be nem áll a pofája, hogy jól halad a nyomozás, szurul a hurok, és az ilyen szöveg megnyugtatja a közvéleményt.

Vajon jó húzás volt-e felhergelni a gyilkost? … Most már mindegy, nem szívhatom vissza a nyilatkozatomat. Különben is mindig bíztam a megérzéseimben. És nemigen volt okom megbánni … Talán értesítenem kellett volna az Öreget, hogy mit végeztem … Nem, megerősítette, hogy én vezetem a nyomozást. Különben is rühelli, ha tanácsot kér tőle az ember … Van neki esze, ha befuccsolok, leszedi rólam a keresztvizet. Ha meg kivágom a huszonegyet: “Jól van, lelkem, én is ezt csináltam volna a maga helyében.”